Thisja van der Kruijs

DIGITAL EXPAT IN BALI | GRAFISCH VORMGEVER | ILLUSTRATIE | SHOPIFY EXPERT | MARKETING & SOCIAL MEDIA | SURFEN

Als Shopify expert ben ik volledig vertrouwd met het platform en heb ik uitgebreide ervaring in het opzetten en optimaliseren van webshops. Met mijn kennis van Shopify webdesign, e-commerce strategieën en effectieve marketingtechnieken, kan ik jouw online winkel naar een hoger niveau tillen. Ik sta klaar om mijn expertise in te zetten en je te begeleiden naar een succesvolle en winstgevende webshopervaring.

Contact

Expat in Bali

Ik ben Thisja, een expat gevestigd in het prachtige Bali, Indonesië. Met mijn achtergrond als afgestudeerd grafisch ontwerper van het Grafisch Lyceum in Utrecht, combineer ik mijn passie voor design met mijn liefde voor reizen en avontuur.

Naast mijn ontwerppraktijk heb ik me gespecialiseerd in Shopify, het populaire e-commerce platform. Ik ben een Shopify-expert en help ondernemers bij het opzetten van succesvolle online winkels. Van het aanpassen van thema's tot het optimaliseren van de gebruikerservaring, ik zorg ervoor dat jouw winkel er niet alleen geweldig uitziet, maar ook naadloos functioneert.

Ik begrijp ook het belang van marketing en sociale media in het digitale tijdperk. Met mijn kennis en ervaring help ik jouw bedrijf op te vallen en een sterke online aanwezigheid op te bouwen. Samen kunnen we strategieën ontwikkelen om jouw doelgroep te bereiken, betrokkenheid te vergroten en jouw merk te laten groeien.

Naast mijn werk ben ik hier begonnen met surfer. Ik vind mijn rust en inspiratie in de golven van de oceaan. Het surfen geeft me een gevoel van vrijheid en helpt me mijn creatieve energie te stimuleren. Het is een uitlaatklep die me in balans houdt en me inspireert om mijn ontwerpen naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu een fysiek product hebt dat je online wilt laten groeien of een digitaal merk dat een boost nodig heeft, ik sta klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Laten we de kracht van design, e-commerce en marketing bundelen om jouw bedrijf tot een succes te maken.

Neem gerust contact met me op, zodat we kunnen bespreken hoe ik jou kan helpen. Laten we samenwerken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen!

Wat is er mogelijk in de online Studio.